Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Maloletého chlapca napadol na zastávke MHD. Udieral ho a kopal do hlavy
Zdielať na

Maloletého chlapca napadol na zastávke MHD. Udieral ho a kopal do hlavy

BRATISLAVA / Najprv ho urážal, potom ho napadol aj fyzicky. V súčasnosti už obvinený 20-ročný Michal F. z Bratislavy čelí obvineniu z napadnutia maloletého chlapca, ktorého surovo zbil a snažil sa ho okradnúť. Michal je stíhaný väzobne, v prípade dokázania viny mu hrozí 7 až 12 rokov za mrežami.

Incident sa odhral začiatkom februára na zastávke MHD Homolová okolo pol ôsmej večer. Obvinený Michal prišiel k maloletému chlapcovi, najprv ho verbálne, následne aj fyzicky napadol údermi päsťami do tváre a zadnej časti hlavy. Maloletému chcel z ruky odcudziť hodinky, to sa mu ale nepodarilo. Vo fyzickom útoku následne pokračoval, ďalej ho udieral do oblasti hlavy, pričom poškodeného udieral aj kolenom.

Napadnutý chlapec utrpel viaceré zranenia najmä v tvárovej časti hlavy. Po útoku bol chlapec prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc. Polícia 20-ročného útočníka našla a predviedli ho na policajné oddelenie. V súčasnosti je obvinený na základe rozhodnutia sudcu pre prípravné konanie Okresného súdu Bratislava IV stíhaný väzobne.

Nakoľko sa obvinený dopustil protiprávneho konania na chránenej osobe, za uvedené konanie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.

Agresívny muž prednedávnom napadol mestského policajta.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy