Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tragická nehoda na východe. Muža oživovali aj ostatní vodiči
Zdielať na

Tragická nehoda na východe. Muža oživovali aj ostatní vodiči

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Čelný náraz do stromu pripravil o život mladého Novovešťana. Pomáhať sa mu medzi Levoču a Harichovce ponáhľali všetky záchranné zložky. O jeho život bojovali po dopravnej nehode aj okoloidúci vodiči.

Vodič išiel z Levoče smerom na Spišskú Novú ves. Za železničným priecestím zišiel z cesty a nasledoval tvrdý náraz do stromu. "Po ohlásení dopravnej nehody boli vyslané potrebné sily a prostriedky z dvoch hasičských staníc. Je to hasičská stanica Levoča a hasičská stanica Spišská Nová Ves," vyjadril sa veliteľ zásahu Ján Jochman. 

Keď hasiči dorazili na miesto, vodiča auta už našli mimo vozidla. Z rozbitého auta ho vytiahli okoloidúci vodiči. Podarilo sa im to aj napriek tomu, že kabína bola úplne zdeformovaná. Hasiči potom okamžite začali muža resuscitovať. 

Druhá časť hasičov medzitým riešila osobné auto. Z neho sa začal valiť dym. Plameňom však šancu nedali. Po príjazde záchranárov, si vodiča posádky od hasičov prevzali. "U pacienta boli prítomné jasné známky smrti. Privolaní záchranári mu už žiaľ nedokázali pomôcť. Privolaný lekár musel skonštatovať smrť," vyjadrila sa k zásahu záchranárov hovorkyňa FALCK Katarína Načiniaková.  

K nehode došlo zrejme vo vysokej rýchlosti. Auto sa doslova zahryzlo do stromu. Svedčí o tom vytrhnutý motor, ktorý bol vtlačený až v kabíne. Vodič zo Spišskej Novej Vsi sa v aute viezol sám. Čo sa presne na ceste stalo, vyšetrujú popradskí dopraváci.

K vážnej dopravnej nehode došlo aj na železničnom priecestí. Vlak zachytil policajné auto. Viac v reportáži: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy