Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mladík musel behať nahý mestom. Na sebe mal tento nápis
Zdielať na

Mladík musel behať nahý mestom. Na sebe mal tento nápis

ŽILINA / Mestskí policajti sa pri svojom povolaní stretávajú aj s kurióznymi prípadmi. O rozruch na žilinskom Hlinkovom námestí sa postaral 19-ročný Trnavčan. Po meste pobehoval takmer nahý.

Mestskí policajti sú pri svojej robote zvyknutí na rozličné prípady. O rozruch na žilinskom Hlinkovom námestí sa postaral 19-ročný Trnavčan. Všimol si ho nielen operátor kamerového systému, ale postrehli ho aj chlapi z hliadky priamo v teréne. "Videli sme, ako beží mládenec, mal iba také krátke trenky. Mal vlastne mal iba kartóny na údoch s nápismi všetko najlepšie k narodeninám," vyjadrili sa mestskí policajti. 

Mladého muža z Trnavy sa hneď opýtali, prečo takto ľahko odetý pobehuje v centre mesta. Dôvod netajil. "Uviedol nám, že bola to stávka s priateľmi," povedal Jakub Vraňan, mestský policajt. 

Aby neprehral svoju bláznivú stávku, neprekážalo mu ani chladné počasie. Aj muži zákona sú len ľudia a k mladíkovi boli zhovievaví. "Vyriešili sme ho napomenutím," dodal k incidentu mestskí policajt Milan Turčan. 

Pozrite si reportáž o ďalšej kurióznej situácii, pri ktorej nahý chlap zvalil policajta na zem: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy