Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž pri šialenej jazde poškodil viaceré vozidlá
Zdielať na

Muž pri šialenej jazde poškodil viaceré vozidlá

ŽILINA / Viaceré ulice Žiliny boli nebezpečným miestom. Životy ľudí ohrozoval mladý vodič z Kysúc. Podľa polície postupne nabúral do piatich áut. Vodiči i spolujazdci z týchto vozidiel tvrdia, že na nich pôsobil, akoby bol opitý, alebo nadrogovaný.

25-ročný Martin z Kysuckého Nového Mesta smutne sedel v policajnom aute s kapucňou na hlave. Podľa svedkov predtým sedel za volantom tohto combi a vyčíňal v rôznych častiach Žiliny. 

"Sa vyrútil spoza rohu stovkou, vletel do mňa, buchol do tohto auta," opisuje Adriana, ktorá šoférovala taxík. V tú chvíľu bola len neďaleko mamička s dieťatkom v kočíku. Reakcia vodiča mladú ženu zaskočila: "Zastavil, pozrel na mňa, usmial sa a išiel ďalej."

Martin pokračoval ďalej na obchvat mesta a aj tam spôsobil dopravnú nehodu. Na štvorprúdovke nabúral do toyoty, v ktorej sa viezol manželský pár.

Netrvalo dlho a postupne trafil ďalšie dve autá. Pri riskantnom obiehaní zachytil modrú Kiu a vzápätí vyľakal starších manželov. Krátko na to ho pri policajnej naháňačke dolapili muži zákona. Policajti teraz pracujú na objasnení prípadu pirátskej jazdy mladého Kysučana, pri ktorej bolo naozaj veľkým šťastím, že sa nikomu nič nestalo.

Nezodpovední vodiči ohrozujú majetok aj život všetkých ostatných v premávke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy