Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manžel nezvestnej Nadeždy je už zúfalý. Pomôžte v pátraní
Zdielať na

Manžel nezvestnej Nadeždy je už zúfalý. Pomôžte v pátraní

BRATISLAVA / Nadežda Ondejková je nezvestná už jedenásty deň. Po žene, ktorá odišla z rodinného domu v Rusovciach zatiaľ niet ani stopy. Rodina stále verí, že niekto nezvestnú ženu stretne a spozná.

Rodina, priateľia, polícia, záchranári so špeciálne vycvičenými psami a dokonca aj policajný vrtuľník s termovíziou. Títo všetci sa od 14. januára zatiaľ márne pokúšajú vypátrať nezvestnú 39-ročnú Nadeždu Ondejovkú, matku 7-ročných dvojičiek a 4-mesačnej dcérky. 

"Stojíme na mŕtvom bode. Nevieme sa pohnúť, sme ako keby na prvom dni," priznal zúfalý manžel Ľuboš Ondejka. 

Nadežda má 39 rokov, je približne 175 cm vysoká, štíhlej postavy, má gaštanovo - hnedé dlhšie vlasy a zeleno-hnedé oči. Oblečenú mala v čase odchodu čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy. Manžel rovnako aj polícia dostala od jej zmiznutia rôzne oznámenia od občanov, že Nadeždu videli. No žiaľ, ani jedno z nich sa po preverení a vzhliadnutí bezpečnostných kamier nepotvrdilo.

"Ja pátram či deň noc, hovorím, do 2 v noci chodím po hlavnej stanici, pohotovosti, kde by sa mohla zdržiavať po domovoch pre bezdomovcov. Neviem, kde hľadať vlastne, takže vylepovali sme plagáty po celom meste spolu s rodinou a kamarátmi, možno 200 plagátov je povylepovaných," pokračuje Ľuboš. 

Ak ste ženu na záberoch spoznali kontaktuje políciu na čísle 158.

Pozrite si súvisiacu reportáž o priebehu pátrania: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy