Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Krkolomná jazda českého vodiča. Vyletel z cesty, prerazil múr a zapichol autom len pár metrov od Váhu
Zdielať na

Krkolomná jazda českého vodiča. Vyletel z cesty, prerazil múr a zapichol autom len pár metrov od Váhu

RUŽOMBEROK / S autom vyletel z cesty, prerazil betónový múr a zapichol sa do zeme len pár metrov od Váhu. Tak vyzerala krkolomná jazda českého vodiča v sobotu večer v Ružomberku.

K dopravnej nehode došlo približne o 9 hodine večer. Honda s českým evidenčným číslom prechádzala cez Ružomberok, keď podľa slov jej vodiča dostali šmyk. "Vodič z Českej republiky viedol osobné motorové po ulici Považská. Následne s vozidlom zišiel mimo vozovku," uviedol Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina. 

Auto prešlo niekoľko metrov hlbokým snehom, prerazilo betónový múr a spadlo z asi 4 metrov do koryta Váhu. Na snehu bolo vidieť, aká bola jazda krkolomná. Pred mrazivým kúpeľom zachránilo dvoch mužov naplavené bahno a fakt, že je v týchto dňoch hladina Váhu veľmi nízka. "Pri udalosti k zraneniu osôb nedošlo. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol," informoval Radko Moravčík.

Auto prišla vytiahnuť odľahová služba s hydraulickou rukou. Cestu k miestu zásahu im ale musel odhrnúť pluh technických služieb. "Vodičovi motorového vozidla bola v blokovom konaní za priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky uložená pokuta," dodal hovorca KR PZ Žilina. 

Záhadu auta v rokline riešia policajti. Vodič sa v ňom totiž nenachádzal:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy