Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Auto objavili v hlbokej rokline. Ako sa tam dostalo, ostáva záhadou
Zdielať na

Auto objavili v hlbokej rokline. Ako sa tam dostalo, ostáva záhadou

DRIENICA / Havarované auto objavili v hlbokej rokline v rekreačnej oblasti Drienica na východnom Slovensku. Vozidlo ale bolo prázdne. Majiteľ zaparkoval auto podľa polície pred chatou. Ako sa dostalo do priekopy a kto ho šoféroval, policajti vyšetrujú.

Havarované auto s prešovským evidenčným číslom bolo po príchode policajtov zničené a prevrátené na strechu. Úlomky z neho boli zosypané až v potoku. "Doposiaľ neznámy páchateľ bez súhlasu majiteľa užíval osobné motorové vozidlo. V čase nájdenia vozidla sa v ňom ani v jeho blízkosti nikto nenachádzal," uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Havarované auto našli skoro ráno v hlbokej rokline náhodní okoloidúci. Bolo niekoľko metrov pod úrovňou cesty. To, že sa niečo stalo, si všimli aj zamestnanci neďalekého hotela. O nehode a aute v potoku sa ale dozvedeli až neskôr. "Auto z cesty nebolo vidieť,iba nejaký ten ruch že sa tam niečo deje," povedala Martina, zamestnankyňa neďalekého hotela. "Polícia vedie v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla," dodala Jana Ligdayová. Polícia zaistila na mieste niekoľko stôp. Boli zaslané na expertízu. Jej výsledky zatiaľ nie sú známe.

 Štyri rozbité autá a neprejazdná cesta. Aj toto je bilancia jazdy na letných pneumatikách:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy