Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
S autom skončil v cudzej garáži. Za jeho nehodou nebol alkohol ani mikrospánok
Zdielať na

S autom skončil v cudzej garáži. Za jeho nehodou nebol alkohol ani mikrospánok

HUMENNÉ / Štyridsaťpäťročný muž okolo polnoci autom vyletel z cesty, tesne minul pouličnú lampu a zaparkoval priamo v garáži tak, že úplne prerazil bočnú stenu. Kým niektorí si mysleli, že je za tým alkohol, prípadne šmyk na ceste, ďalší usúdili, že v garáži bolo odstavené plynové auto, ktoré vybuchlo. Stalo sa ale niečo úplne iné.

Autu z garáže trčala len zadná časť. Kolízia sa stala krátko pred polnocou. Auto išlo po Laboreckej ulici na Sídlisko 3. "Musela to byť riadna pecka. Keby tam bolo auto, aj auto by bolo fuč. Hneď som si myslel, že opitý človek," povedal Humenčan Ján. 

Nebol to ani šmyk ani mikrospánok, či alkohol za volantom, ale pravdepodobne zdravotné problémy vodiča. "Vodič zišiel s autom mimo cesty a narazil do garáže. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna," povedal policajný hovorca v Prešove Daniel Džobanik. 

Podľa zistení záchranárov muž naozaj udával príznaky, ktoré bývajú pred epileptickým záchvatom. Viac ale zistia v nemocnici. "Záchranári ošetrili muža, ktorý mal povrchové poranenia hornej končatiny. Následne bol prevezený do nemocnice v Humennom," uviedla hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. Podľa okoloidúcich mal vodič šťastie v nešťastí. Jednak, že sa vyhol stĺpu verejného osvetlenia a že v garáži nemal majiteľ odparkované auto. "Nehoda bola vyriešená na mieste, a to uložením blokovej pokuty," dodal Džobanik. 

Neveriacky krútili hlavou aj ľudia, ktorí videli nasledujúci záznam. Vodič vyšiel takmer bez zranení. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy