Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Polícia pozná totožnosť ženy, ktorej telo našli pri Váhu
Zdielať na

Polícia pozná totožnosť ženy, ktorej telo našli pri Váhu

TRENČÍN / Trenčianski policajti už poznajú totožnosť mŕtvej ženy. Ide o dôchodkyňu z Trenčína. Jej mŕtve telo plávalo na hladine derivačného kanála Váhu. Mŕtva žena mala oblečené iba pyžamo a ponožky. Jej obuv našli na hrádzi asi štyri kilometre proti prúdu. Policajti zistili, že ide o 69-ročnú ženu, ktorá mala trpieť psychickými problémami. Práve tie ju zrejme dohnali k zúfalému skoku do ľadovej vody.

Stalo sa to na Biskupickom kanáli neďaleko vodnej elektrárne pri Trenčíne. Muž sa prechádzal so psom po hrádzi, keď si všimol na hladine rieky podozrivý predmet. Pri bližšom pohľade s hrôzou zistil, že by mohlo ísť o človeka a tak zalarmoval pomoc. Ako prví prišli na miesto oznámenia policajti z Trenčína. Tí následne potvrdili, že vo vode sa skutočne nachádza ľudské telo. Na pomoc privolali hasičov. "Po príchode príslušník v potápačskom obleku vošiel do derivačného kanála, vytiahol osobu, upevnil ju lanom a následne bola vytiahnutá na breh," uviedol Miroslav Benko, veliteľ zásahu HaZZ Trenčín.

Policajti následne zistili, že utopenou osobou je staršia žena. Oblečená bola v pyžame a na nohách mala natiahnuté ponožky. Podľa stavu jej tela možno predpokladať, že vo vode bola iba niekoľko hodín.

O prípade sme vás informovali v piatkovom spravodajstve.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy