Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
FOTO: Muž sa prebudil do nepríjemného rána. Jeho auto zdobili viaceré vulgarizmy
Zdielať na

FOTO: Muž sa prebudil do nepríjemného rána. Jeho auto zdobili viaceré vulgarizmy

ŽILINA / Štedrý deň sa pre podnikateľa zo Žiliny nezačal práve najlepšie. Auto, ktoré si zaparkoval deň pred Vianocami na sídlisku Hájik mu do rána niekto posprejoval vulgarizmami.

Hanlivé nápisy na bielom laku si všimli žilinskí mestskí policajti, keď hliadkovali v uličkách sídliska Hájik noc pred Štedrým dňom. Čiernou farbou niekto poškodil lak na troch stranách auta značky Škoda.  Na pokoji nechal iba kapotu auta. Vyčíňanie neznámeho páchateľa ale sprejovaním neskončilo.  "Vozidlo malo vypustené tri pneumatiky," vyjadril sa náčelník MsP Martin Matejko. Majiteľ auta pritom zaparkoval na mieste, kde státie zakázané nie je. "Vozidlo nezasahovalo ani nestálo na mieste pre invalidov," poznamenal Matejko. 

Kto auto poškodil zatiaľ policajti netušia, prípad odstúpili kolegom zo štátnej polície.  "Vzhľadom na sviatočnú dobu sa na mieste ani v okolí žiadne osoby nenachádzali," dodal náčelník MsP. Či išlo o vandalizmus alebo niekomu prekážalo,kde auto parkuje, to bude musieť zistiť štátna polícia.

Pozrite si reportáž o podobnom prípade. Vandali auto úplne premenili na vrak:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy