Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tragický večer v rodinnom dome. Dcéra našla obhorené telo svojho otca
Zdielať na

Tragický večer v rodinnom dome. Dcéra našla obhorené telo svojho otca

VEĽKÉ ZLIEVCE / Pri požiari prišiel o život 77-ročný dôchodca. V izbe si mal kúriť kachľami, ktoré ale zrejme príčinou požiaru nie sú. Presná príčina vzniku požiar je stále v štádiu vyšetrovania. Jeho obhorené telo bez známok života našla jeho dcéra.

Tragický požiar vyšetrujú policajti z Veľkého Krtíša, pri ktorom došiel v pondelok večer o život 77- ročný muž. Ladislav býval pri dcére v zadnej časti rodinného domu. Ešte okolo 18.00 hodiny bol v poriadku, no približne o 2 hodiny bolo všetko inak. Požiar si mali všimnúť príbuzní. Medzi miestnymi obyvateľmi sa povráva, že sa dovnútra údajne dostali len veľmi ťažko. Oheň pohltil miestnosť, v ktorej býval. 

Na miesto okamžite smerovali hasiči, ktorým sa požiar podarilo uhasiť. "Vykonali sme výjazd s dvomi kusmi techniky," povedal veliteľ zásahu Marian Tomaškin. ​Muža našli už len ležať v obhorenej posteli bez známok života. Najviac zhorený bol paplón a posteľ, na ktorej spával Ladislav. ​ K presnej príčine požiaru sa zisťovateľ na mieste vyjadriť nevedel. 

Muž si kúril kachľami a bol aj tuhým fajčiarom.Taktiež nie je známa ani príčina jeho smrti. Tú určí až súdna pitva. Vyšetrovateľ v tomto prípade začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. 

Ide o už o tretie úmrtie za podobných okolností na juhu Banskobystrického kraja tento mesiac. Začiatkom decembra našli v zhorenej marigontke v obci Kružno 70-ročného Jozefa, tento víkend v Rimavskej Sobote zase pri požiari letnej kuchynky zomrel 62-ročný Július.

Pozrite si reportáž o požiari, ktorý vypukol jednej zo ZOO:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy