Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jazda na červenú skončila haváriou dvoch áut a kamiónu
Zdielať na

Jazda na červenú skončila haváriou dvoch áut a kamiónu

BANSKÁ BYSTRICA / Na jazdu na červenú doplatila vodička z Banskej Bystrice. Na križovatke na výjazde z mesta nerešpektovala dopravné značenie. Výsledkom bola havária troch vozidiel, z toho jedného kamióna a škoda za viac ako 27 tisíc eur. Vodička, ktorá vošla na červenú, skončila po havárii v nemocnici.

Havarované vozidlá zablokovali frekventovaný výjazd z mesta smerom na Brezno. Vodička (41) urobila chybu, keď vošla do cesty na červenú. "Vodička osobného motorového vozidla nerešpektovala svetelnú signalizáciu a prešla na červenú," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Auto nabúralo do prichádzajúceho kamióna. Jeho vodič vošiel do cesty, keďže mal zelenú a nepočítal s tým, že mu osobné auto skríži cestu. Po náraze osobné auto odhodilo do terénneho auta.

Vodička sa pri zrážke zranila, pomáhali jej záchranári, ktorí ju previezli do nemocnice. Pod nehodu, ktorej celkové škody presiahli sumu 27 tisíc, sa podľa polície podpísala nepozornosť. "Naši príslušníci zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín," uviedol veliteľ zásahu František Horál.

Tragické ráno zažili vodiči v Malackách. Po zrážke troch áut a nákladného vozidla, prišiel o život jeden z vodičov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy