Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zlodej tenisiek. Vlámal sa do paneláku a pokradol všetkým obuv
Zdielať na

Zlodej tenisiek. Vlámal sa do paneláku a pokradol všetkým obuv

BANSKÁ BYSTRICA / V Banskej Bystrici sa objavil nočný topánkový zlodej. Okolo polnoci vylomil vchodové dvere do paneláku a postupne bral obyvateľom tenisky. Pri vlámaní ho zachytila kamera.

Zlodej kradol vo výškovom paneláku na sídlisku Sásová, postupne prešiel všetkých 12 poschodí. Mladý muž oblečený v čiernom sa maskoval len tmavou čiapkou na hlave. So sebou mal farebný ruksak. Pred polnocou vypáčil dvere a dostal sa dovnútra. Nikto z obyvateľov si nič nevšimol.

"Nie a pritom som bol hore, robil som na počítači," hovorí obyvateľ paneláku Daniel. Bral všetko, čo mu prišlo pod ruky, vzal minimálne 10 párov tenisiek, či púzdra na reproduktory. Nabalený odchádzal z paneláku preč.

Škody sa pohybujú okolo 250 eur, obyvatelia boli z nepozvaného návštevníka prekvapení ale aj nahnevaní. "Začali sme trestné stíhananie pre krádež," informuje hovorkyňa Banskej Bystrice Mária Faltániová.

Čo urobil s topánkami, nevedno, okradnutí ľudia si museli kúpiť nové. Väčšie škody však narobil na vchodových dverách, tie museli opraviť, časom ich budú musieť zrejme vymeniť za nové.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy