Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Na parkovisku zabudol tašku s 5 tisíc eurami. Okoloidúci sa neváhal obohatiť
Zdielať na

VIDEO: Na parkovisku zabudol tašku s 5 tisíc eurami. Okoloidúci sa neváhal obohatiť

TRENČÍN / Bratislavčan bol tak zaujatý telefonovaním, že na parkovacom automate nechal taštičku s dokladmi, platobnými kartami a hotovosťou 5000 eur. O 13 minút neskôr prišiel k automatu neznámy muž a taštičku vzal. Policajti po ňom pátrajú už viac ako tri týždne.

Peter prišiel do Trenčína vybavovať firemné veci. V momente, ako išiel zaplatiť za parkovanie, mu zazvonil mobil. Keďže jednou rukou držal mobil, druhou potreboval vhodiť do automatu mince. Taštičku si teda položil. Bol však taký zaujatý telefonovaním, že po zaplatení odišiel a zabudol na ňu. 

​"Poškodený v nej mal všetky svoje osobné doklady, platobné karty a finančnú hotovosť 500 € a ďalších 4.500 €, ktoré patrili súkromnej spoločnosti z Bratislavy," informovala polícia na svojej stránke. 

Presne o trinásť minút neskôr prišiel k automatu neznámy muž a taštičku vzal. Najskôr sa rozhliadol po parkovisku a tváril sa, že hľadá jej majiteľa. Dokonca začal telefonovať a všetko vyzeralo tak, že volá na políciu. Nič také sa ale nestalo. Polícia po ňom pátra už tri týždne. "Muž sa v tomto prípade dopustil trestného činu zatajenia veci," informoval policajný hovorca Pavol Kudlička. Hrozí mu päť rokov za mrežami. Keby bol taštičku vrátil, mal by nárok na nálezné.

Pozrite si celé video: 

Ak muža na videu spoznávate, kontaktuje políciu na čísle 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy