Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Policajti vykonali raziu LOLO. Našli obrovské množstvo drog
Zdielať na

Policajti vykonali raziu LOLO. Našli obrovské množstvo drog

Zdroj: FB polícia SR

TRNAVA,NITRA,SEREĎ / Príslušníci kriminálnej polície v Galante vykonali akciu zameranú na nezákonný predaj a distribúcii drog. Rozsiahlu akciu pod krycím názvom LOLO vykonali s nasadením policajtov pohotovostného policajného útvaru Trnava a Nitra v meste Sereď, v chatovej oblasti na ulici Bratislavskej a v rodinnom dome na Ulici Ivana Krasku, v obci Jahodná, časť Čótfa a v Orechovej Potôni, časť Lúky.

​Pri akcii LOLO zadržali spolu 10 osôb a zaistili látky s podozrením na pervitín, heroín, marihuanu a extázu. Okrem toho zaistili krátku strelnú zbraň a bankovku s nominálnej hodnotou 50 eur, ktorá javila známky falzifikátu.

Vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov ich zdržanie a obchodovanie s nimi spáchaný formou spolupáchateľstva 50-ročného Romana B. zo Serede a 36-ročnú Petru K. z obce Jahodná, časť Čótfa. Rovnako zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov vyšetrovateľ vzniesol obvinenie vyšetrovateľ aj 18-ročnému Markovi K. z obce Jahodná a 57-ročnej Jarmile V. z Orechovej Potône.

Polícia bude s osobami vykonávať naďalej procesné úkony v zmysle trestného poriadku za účelom ich trestného stíhania. V zmysle zákona hrozí osobám trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

Pred nedávnom policajti našli drogy v jednom z bratislavských áut:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy