Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muži si založili oheň na dvore. Jeden z nich v ňom uhorel
Zdielať na

Muži si založili oheň na dvore. Jeden z nich v ňom uhorel

SLOVENSKÁ LUPČA / V Slovenskej Ľupči prišiel podvečer o život 54-ročný muž. Zhorel vo dvore rodinného domu. S kamarátmi urobili na dvore oheň, do ktorého údajne spadol. Okolnosti nešťastia preveruje polícia.

V čase nešťastia bolo na dvore viacero ľudí. Partia si založila oheň a 54-ročný muž mal do ohniska spadnúť. V dome nie je zavedená voda, a tak ho kamaráti nemali čím uhasiť. Ich krik začuli susedia, ktorí pribehli aj s vedrami s vodou.

Svedkovia tvrdili, že muž sa mal nad ohnisko nakloniť a údajne stratil rovnováhu. Hoci sa ho snažili odtiahnuť na bok, vzbĺklo na ňom celé oblečenie. "Zlikvidovali sme ohnisko a o zranenú osobu sa postarali záchranári," povedal Ondrej Pinka, člen hasičského zboru v Banskej Bystrici. 

Napriek snahe záchranárov sa ale život 54-ročného muža zachrániť nepodarilo. Na mieste bol ohliadajúci lekár aj policajti. Tí budú vyšetrovať okolnosti, za ktorých k tragédii došlo. Podľa susedov v dome bývali sociálne neprispôsobiví ľudia, s ktorými mali problémy. Hasiči tu už zasahovali niekoľkokrát, pred pár rokmi tu dokonca zhorela celá strecha. 

V sobotu horeli aj dva rodinné domy v okrese Spišskej Novej Vsi. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy