Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Smrteľná nehoda na D1, zasahoval vrtuľník
Zdielať na
Krimi

Smrteľná nehoda na D1, zasahoval vrtuľník

TRNAVA / Trnavskí hasiči momentálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy na 47,5 km pri odbočke na Zeleneč.

Po zrážke auto s tromi pasažiermi skončilo mimo vozovky. Šofér svojím zraneniam na mieste podľahol, dve osoby majú ťažké zranenia. Pri udalosti zasahuje aj vrtuľník Zdravotnej záchrannej služby. Diaľnica bola v danom úseku neprejazdná len počas pristávania a odlietania vrtuľníka.

Policia vyšetruje presné príčiny a okolnosti tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala okolo 15:00 na 47. Km diaľnice D1 v smere z Bratislavy na Trnavu. "Osobne auto VW Golf s poľským evidenčným číslom vyšlo mimo cestu, kde narazilo do stromu. Vodič auta utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Jeho spolujazdkyňu s ťažkými zraneniami prevážal vrtuľník záchrannej služby. V čase pristávania vrtuľníka policia uzatvorila cestu, neskôr bola diaľnica prejazdná v dvoch jazdných pruhoch. Policia vyzýva vodičov, aby jazdili disciplinovane a plne sa venovali situácii v cestnej premávke," informuje hovorkyňa trnavskej polície Martina Kredatusová.

​Pred pár dňami na Slovensku nasnežilo a to spôsobilo problémy takmer na celom Slovensku:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy