Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hrozné zistenie: V Lučenci nútili mladú ženu k prostitúcii s desiatkami mužov
Zdielať na
Krimi

Hrozné zistenie: V Lučenci nútili mladú ženu k prostitúcii s desiatkami mužov

LUČENEC/BRATISLAVA / Peklom si prešla mladá, 19-ročná žena, ktorá bola nútená na prostitúciu s desiatkou mužov denne. O tomto prípade informovala polícia na svojom facebookovom profile.

Všetko sa podľa polície začalo ešte minulý rok. Lívia L. (34) mala zlákať poškodeného do svojho domu v okrese Levice na pomocné práce v domácnosti. Bol to ale len zámienka. "Následnej jej mala oznámiť, že bude vykonávať prostitúciu. Ďalší obvinený Erik Š. (38) mal mladej žene na internete založiť profil s jej fotkami v spodnej bielizni. V profile nechýbali ani informácie, aké druhy sexuálnych služieb bude poskytovať a za akú sumu," uviedla polícia. 

"Oni tu žili ako druh a družka, prisťahovali sa do obce, nie sú tu dlho. Tam hore boli uzavretí, akoby," uviedol starosta obce Július Maďar. 

Mladá žena bola podľa polície nútená k prostitúcii na rôznych odľahlých miestach v levickom okrese v autách a neskôr aj na ulici v Nitre či Bratislave. Obvinení ju sledovali z auta, prípadne ju kontrolovali cez mobil. Mala zakázaný akýkoľvek kontakt s ľuďmi mimo prostitúcie. 

"Poslušnosť si mali vynucovať násilím. Zažívala bitky a vyhrážanie, mali ju oblievať studenou vodou. Padali facky a kopance. Všetky zarobené peniaze musela odovzdávať," uviedla polícia na svojom facebooku.

Elitní policajti vtrhli do domu Lívie a Erika v stredu ráno. "Vieme toľko, že tu bola polícia a že ich zobrali, ale neviem ani začo," dodal starosta obce. 

Líviu L. a Erika Š. už vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii obvinil zo zločinu obchodovania s ľuďmi. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Stíhaní sú vo väzbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy