Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia pátra po 21-ročnej Angelike. Od tety mala ísť domov
Zdielať na

Polícia pátra po 21-ročnej Angelike. Od tety mala ísť domov

TELINCE / Policajti aj rodina pátrajú po 21-ročnej žene, ktorá zmizla ešte minulý týždeň. Angelika Rafaelová išla od tety domov a potom sa už nikomu neozvala. Rodina má strach, Angelika sa podľa nich nedokáže dobre orientovať na cudzích miestach.

Angelika (21) ešte minulý týždeň odišla k príbuznej z Teliniec do Svodína (okres Nitra). Mladá žena bola pomáhať tete, ktorá má zdravotné problémy. Všetko bolo v poriadku až do stredy. Angelika povedala, že ide domov k rodičom do obce, ktorá je vzdialená asi 50 kilometrov.

"Sestra mi volala, že dcéra nie je doma," hovorí matka nezvestnej, Edita Rafaelová. Dievča však od tety odišlo a nevrátilo sa ani domov, odvtedy po nej pátrajú rodičia a aj polícia.

Od tety odišla okolo 16:00 hodiny. Policajti prehľadali viaceré miesta v Nitrianskom kraji, avšak s negatívnym výsledkom. Angelika Rafaelová je asi 150 centimetrov vysoká. Má okrúhlu tvár a podľa matky má momentálne krátke hnedé vlasy.

Žena so sebou nemala mobilný telefón ani peniaze. Je na invalidnom dôchodku a podľa matky je mentálne postihnutá. Majú o ňu strach, že sa niekam zatúlala a nevie sa vrátiť domov. "Ona ani nevie, kde je, nič nepozná ani písať nevie, ani čítať," tvrdí vystrašená matka.  

Akékoľvek informácie o hľadanej žene môžete poskytnúť na polícii. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy