Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Drogová razia na stredom Slovensku. Terčom sa stal 29-ročný muž
Zdielať na

Drogová razia na stredom Slovensku. Terčom sa stal 29-ročný muž

HLINÍK NAD HRONOM / Drogová akcia na strednom Slovensku. Tentokrát policajti zadržali 29-ročného muža z Hliníka nad Hronom, ktorého obvinili z drogovej trestnej činnosti. Počas osobnej prehliadky u neho našli väčšie množstvo marihuany aj pervitínu.

Muža (29), ktorý čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti priviedli skoro ráno na Okresný súd v Žiari nad Hronom. Vyšetrovateľ totiž spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie.

Muž, ktorý v celom okrese predával marihuanu a pervitín, po výsluchu skončil vo väzbe. Prekvapili ho na benzínovej pumpe. Auto 29-ročného muža obkľúčili policajti a prehľadali ho. Podozrivé látky, ktoré našli skončili na expertíze.

"Expertíza potvrdila, že ide o marihuanu a pervitín. Zo zaisteného množstva by sa dalo vyrobiť viac ako 230 jednorázových dávok," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Muž bol už v minulosti viackrát trestaný za majetkovú trestnú činnosť a aj tohto skutku sa dopustil v podmienke.

Za obchod s drogami mu teraz hrozí 3-10 ročné väzenie. Razia súvisí s minulotýždňovou akciou v Žarnovici, pri ktorej zadržali 35-ročného muža z okresu Galanta, u ktorého našli viac ako 670 dávok metamfetamínu.

Pozrite si nedávnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy