Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Plavárňou sa šíril zápach z chemikálii. V nemocnici skončila 58-ročná žena
Zdielať na

Plavárňou sa šíril zápach z chemikálii. V nemocnici skončila 58-ročná žena

BRATISLAVA / Po tom, ako v nedeľu na plavárni v bratislavskej Karlovej Vsi zasahovali všetky záchranné zložky, skončili v opatere záchranárov dvaja ľudia. Asi 58-ročnú ženu záchranári napokon previezli do nemocnice. Plavárňou sa mal totiž šíriť zápach z chemikálií.

"Zrazu začal byť strašný smrad a chlapec sa nadýchol tej vody a začal tam vracať," opisujú udalosti návštevníci plavárne. Zle prišlo aj staršej žene. Podľa informácií TV JOJ mal v určenej miestnosti zamestnanec plavárne miešať chemikálie. 

Zrejme ale prišlo k reakcii a ovzduším sa začal šíriť zápach. Pravdepodobne v kombinácií s teplom spôsobil ľuďom nevoľnosť. "Povedali nám, že omylom do vody, ktorá bola v bazéne naliali nejakú inú vodu a zrazu začal byť strašný smrad," hovorí návštevník plavárne. 

Hasiči pomohli malému chlapcovi pomôcť z vody a poskytli mu prvú pomoc, no napokon bol v poriadku. Ošetrenie záchranárov však potrebovali ďalší dvaja ľudia. "Mužov zdravotný stav si nevyžiadal ďalší prevoz do nemocnice, bol ošetrený na mieste. Ženu však po prvotnom ošetrení museli záchranári transportovať do nemocnice do Starého mesta," informovala Alena Krčová, hovorkyňa záchranárov. 

Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo a po ošetrení boli v poriadku. Policajti začali trestné stíhanie vo veci neúmyselného prečinu všeobecného ohrozenia.

Pozrite si súvisiacu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy