Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Návštevníkom plavárne prišlo nevoľno. Hasiči museli budovu evakuovať
Zdielať na

Návštevníkom plavárne prišlo nevoľno. Hasiči museli budovu evakuovať

BRATISLAVA / V plavárni bratislavskej Karlovej Vsi zasahovali záchranné zložky. Počas kúpania sa totiž začal priestorom šíriť zápach a niektorým z návštevníkov prišlo nevoľno. Hasiči ich rýchlo vyviedli von.

Návštevníci plavárne sa vyjadrili, že personál omylom do vody, ktorá bola v bazéne, nalial nejakú inú vodu. Zrazu vznikol strašný smrad. Jeden z chlapcov sa nadýchol a začal zvracať. Krátko po pol štvrtej popoludní dorazili na miesto všetky záchranné zložky. Policajti priestor opáskovali a nikoho dovnútra nepúšťali. Hasiči vošli do priestorov plavárne v dýchacích prístrojov. Zápach z chemickej látky sa mal podľa návštevníkov plavárne šíriť zo šatní. Všetkých ľudí hasiči a policajti evakuovali. 

Hasiči každého jedného návštevníka prezreli. Okrem malého chlapca, mala v rukách záchranárov skončiť aj strašia pani. Podľa našich informácií mal jeden zo zamestnancov miešať v miestnosti na to určenej chemikálie. No zrejme prišlo k reakcii a ovzduším sa začal šíriť zápach. Ten pravdepodobne v kombinácií s teplom spôsobil ľuďom nevoľnosť. Čo sa však presne stalo policajti zisťujú. 

Na Štrbskom plese museli evakuovať ľudí z lanovky. Pozrite si reportáž, čo sa stalo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy