Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po nehode zaútočil na vodiča. Spolujazdec má na krku tri obvinenia
Zdielať na
Krimi

Po nehode zaútočil na vodiča. Spolujazdec má na krku tri obvinenia

Zdroj: isifa

BRATISLAVA / Ku koncu septembra došlo na križovatke v mestskej časti Vajnory k incidentu medzi vodičmi áut. Spolujazdec vodiča z vozidla Hyundai najskôr slovne a potom fyzicky napadol vodiča VW Passat. Týmto ale útok nekončil. Vyšetrovateľ už vzniesol obvinenie voči 31- ročnému Gabrielovi z okresu Senec.

Policajti po niekoľko týždňovom vyšetrovaní objasnili incident, ku ktorému došlo v cestnej premávke koncom mesiaca september 2018 na križovatke ulíc Roľnícka a Uhlická v Bratislave. Vodič auta VW Passat predbiehal vozidlo MHD, čo nezvládol, a nabúral do auta značky Hyundai. Po nehode vystúpil z tohto auta vodičov spolujazdec a najskôr slovne, potom fyzicky napadol vodiča Passatu. Udieral mu aj do čelného skla, násilne otvoril dvere. Päsťami mi vrazil do tváre, čím muž utrpel viaceré zranenia. 

Mužovi sa spolujazdec mal vyhrážať aj zabitím. "Agresívny muž v konaní prestal až po opätovnom „trúbení“ iných vozidiel a svedkov tejto udalosti, ktorí duchaprítomne oznámili tento incident na linke 158. Zraneného muža previezla privolaná RZP na ošetrenie do jednej z nemocníc," informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 

Vyšetrovateľ v celej veci vzniesol obvinenie z z trestného činu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví a trestným činom nebezpečného vyhrážania 31-ročnému Gabrielovi I. z okresu Senec. V prípade dokázania viny mu hrozia až 3 roky vo väzení. 

Pred mesiacom došlo k závažnému incidentu aj v autobuse MHD. Vodiča napadol cestujúci na konečnej zastávke. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy