Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najprv sa tváril nenápadne a potom odišiel s cudzou kabelkou. Polícia pátra po mužovi
Zdielať na

Najprv sa tváril nenápadne a potom odišiel s cudzou kabelkou. Polícia pátra po mužovi

NITRA / Žena (29) sa zabávala a pritom prišla o značkovú kabelku. Ku krádeži došlo v jednom z podnikov v Nitre. Všetko zaznamenali kamery a polícia prosí o pomoc pri pátraní po mužovi na záberoch.

Žena (29) nechala kabelku bez dozoru položenú na stole. Sedeli tam ľudia, ktorí si berú veci a potom odišli. Potom si tam prisadne muž, ktorý sa na tašku nenápadne pozerá a vyzerá to tak, akoby rozmýšľal čo urobiť. 

​Ku krádeži došlo cez víkend okolo tretej hodiny nad ránom. Hovorí sa, že príležitosť robí zlodeja a práve týmto sa zrejme riadil aj páchateľ. Z kabelky muž nespúšťal zopár minút zrak a pomaly si ju prisunul pred seba. Pritom sa stále obzeral a zrazu si vložil tašku pod vetrovku. Následne akoby sa nič nedialo z podniku odišiel. "Polícia vedie trestné stíhanie vo veci neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku elektronických peňazí a inej platobnej karty v súbehu s prečinom krádeže," informovala Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ Nitra. 

Okradnutá žena mala v kabelke peňaženku s dokladmi a približne 100 eurami. Taktiež prišla aj o mobilný telefón, bankomatovú kartu, ale aj čipovú autobusovú kartu."Majiteľke vznikla škoda za približne 500 eur," povedala Renáta Čuháková. 

Polícia po mužovi zo záberov, ktorý je podozrivý z krádeže pátra a prosí o pomoc pri jeho dolapení. "Akékoľvek informácie k totožnosti, pohybu alebo pobytu osoby na záberoch je možné podať polícii na telefónnom čísle 185, prípadne priamo na kriminálnej polícii v Nitre," dodala hovorkyňa KR PZ Nitra. 

Pozrite si aj reportáž o tom, ako zlodej okradol dobrovoľných hasičov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy