Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Senici našli bezvládne telo muža, lekár nevylúčil cudzie zavinenie
Zdielať na

V Senici našli bezvládne telo muža, lekár nevylúčil cudzie zavinenie

SENICA / Policajti zasahovali v ubytovni v Senici. V izbe totiž našli bezvládne telo staršieho muža. Obhliadajúci lekár predbežne nevylúčil cudzie zavinenie.

V skorých ranných hodinách našli v jednej zo senických ubytovní mŕtve telo 72-ročného muža. "Telo muža bolo nájdené spolubývajúcim," informuje hovorkyňa trnavskej polície  Martina Kredatusová. 

Okolo šiestej hodiny ráno ho našiel ležať v izbe na posteli bez známok života. Na miesto okamžite prišla záchranná služba, mužovi sa už nedalo pomôcť. Obhliadajúci lekár konštatoval smrť. Dosiaľ nie je známe akým spôsobom zomrel. Vylúčené nie je ani cudzie zavinenie. Preto sa prípadom začali zaoberať aj policajti, ktorí príčinu úmrtia vyšetrovali do popoludňajších hodín.

"Na zistenie presnej príčiny úmrtia bola nariadená pitva," dodala Kredatusová. Podľa informácií z prostredia vyšetrovania mohlo dojsť k úmrtiu seniora aj v dôsledku zdravotných ťažkostí. Obhliadajúci lekár nevylúčil pľúcnu embóliu. Toto ochorenie sa v mnohých prípadoch končí tragicky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy