Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca správa z Francúzska, po páde z balkóna zomrel slovenský obranca
Zdielať na
Krimi

Šokujúca správa z Francúzska, po páde z balkóna zomrel slovenský obranca

Zdroj: Facebook/Dávid Gáborčík

DUNKERQUE / Vo veku 25 rokov v utorok zomrel slovenský hokejový obranca Dávid Gáborčík.

Kežmarský rodák vo francúzskom meste Dunkerque podľahol zraneniam po páde z balkóna na treťom poschodí. Informáciu priniesol portál lavoixdunord.fr. Ďalšie detaily incidentu, ktorý sa stal v utorok približne o 19.00 h, nie sú známe. Miestna polícia už začala vyšetrovanie príčin tragédie.

Dávid Gáborčík pôsobil vo Francúzsku od leta 2017, predtým strávil rok v Anglicku. V tejto sezóne odohral za Dunkerque šesť zápasov francúzskej druhej ligy so ziskom troch asistencií. Seniorský debut absolvoval v ročníku 2012/2013 vo farbách Popradu, na Slovensku hral aj v I. HL za Prešov a Spišskú Novú Ves.

Do hokejového neba pred štyrmi rokmi vstúpil aj hokejista Miroslav Hlinka. V banskobystrickom byte ho našiel tréner, ktorému niekdajší reprezentant nedvíhal telefón. Polícia našla dva listy na rozlúčku. Hlinka sa narodil 31. augusta 1972 v Trenčíne. Mal dve deti, syna Michala a dcéru Vanesu. V byte, v ktorom našli bezvládne telo kriminalisti zbierali dôkazy niekoľko hodín. Podľa informácií sa mal obesiť na trakoch, na kľučke balkónových dverí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy