Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: V obchode okradli 86-ročného dôchodcu. Pomôžte polícii dolapiť zlodejov
Zdielať na

VIDEO: V obchode okradli 86-ročného dôchodcu. Pomôžte polícii dolapiť zlodejov

HANDLOVÁ / Teraz vám ukážeme dvoch mužov, ktorí v Handlovej okradli v v obchode 86 ročného muža. Zamerali sa na jeho peňaženku. Ich vyčíňanie zaznamenali kamery. Polícia vás žiada o spoluprácu.

"To bol moment, ja som s tým ani nepočítal. Chcel som urobiť nákup a ísť domov," vraví okradnutý muž. Jozefovi Ilešičovi z Handlovej prekazili nákupy zlodeji. Tí ho pripravili o všetky peniaze.

​Všetko sa odohralo v nákupnom centre v Handlovej. Nič netušiaci dôchodca pokojne nakupoval. "Staršieho muža po celý čas sledovali dvaja neznámi muži," informovala policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

Keď sa dôchodca zohol pre vodu, pokúsili sa ho zlodeji okradnúť po prvýkrát. To sa im však nepodarilo. O pár minút ale boli úspešní. "Jeden z dvojice mužov pristúpil zozadu k dôchodcovi a z vrecka na bunde mu vzal peňaženku," opisuje videozáznam Antalová. 

"Prišiel odzadu, nevidel som ho. Vedľa bola predavačka a tá hovorí, poďte do kancelárie, tak som tam utekal, pozreli sme kameru a tam som to videl," vraví nešťastný Jozef. 

Tí istí muži kradli o dve hodiny neskôr aj v Bánovciach nad Bebravou. Tam vzali zákazníčke peňaženku z nákupného košíka. "Je to veľmi smutné, ale ja som si mal dať pozor," dodal olúpený Jozef. 

Policajti po páchateľoch intenzívne pátrajú. O pomoc žiadajú každého, kto ich na záberoch spoznal. "Policajti žiadajú ľudí, ktorí spoznali mužov na záberoch, aby kontaktovali linku 158," žiada policajná hovorkyňa. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Dôchodkyňu okradli na ulici za bieleho dňa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy