Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Svojich spolužiakov chceli školáčky zabiť a vypiť ich krv, uviedla polícia
Zdielať na
Krimi

Svojich spolužiakov chceli školáčky zabiť a vypiť ich krv, uviedla polícia

Zdroj: Twitter/UKR Embassy in USA

BARTOW / Polícia informovala o šokujúcom prípade z floridského mesta Bartow. Dve školáčky, vo veku 11 a 12 rokov, čakali na záchodoch so zámerom prepadnúť aspoň 15 menších žiakov. Následne ich chceli nožom zabiť a piť ich krv. Polícia zverejnila výsledky vyšetrovania. Upozorňujeme, že obsah nie je vhodný pre maloleté osoby.

Žiačky základnej školy v meste Bartow zatkla polícia v utorok a obvinila ich z plánovania vraždy, držania zbrane na území školy, prechovávania skrytej zbrane a narušenia školskej prevádzky. Uviedol to šerif polície Joe Hall. 

Podľa úradov 11- a 12-ročné dievčatá tvrdili, že slúžia Satanovi a mali v pláne vypiť krv a zjesť mäso spolužiakov, ktorých by zabili. Následne chceli spáchať samovraždu. 

Celú akciu však prekazilo automatické upozornenie školy, ktoré zapípalo matke jednej z dievčat, že jej dcéra chýba na vyučovaní, uvádza portál CNN. Okresný advokát zatiaľ neuviedol či budú školáčky súdiť ako dospelé osoby. 

Premyslený plán

Podľa polície strávilo 11-ročné dievča víkend v dome 12-ročnej kamarátky. V nedeľu po celom dni, kedy pozerali horory "spriadli plán, ako zabiť niekoľko žiakov" na ich škole. 

    Dohodli sa, že sa zúčastnia len prvej časti vyučovania. Potom sa stretnú na záchodoch, kde si počkajú na menších študentov. "Nemali v pláne útočiť na väčších žiakov," uviedla polícia. Ich plán bol bodnúť ich nožom, ktorý mali zastrčený za opaskom a následne im podrezať krk. Kamarátky si vraj mali naštudovať na internete, ako spôsobiť ranu tak, aby človek "čo najrýchlejšie vykrvácal". O život chceli pripraviť 15 až 25 spolužiakov. 
    "Dievčatá sa chceli následne samé bodnutím zabiť vo viere, že týmto celým aktom sa dostanú do pekla, kde by mohli byť so satanom," pokračuje polícia. 
    https://twitter.com/CNN/status/1055308235966763008

    Nečakaný zvrat

    Študentky na záchode našla zástupkyňa riaditeľa po tom,ako matka jednej z dievčat zavolala do školy, že dostala automatické upozornenie o neprítomnosti jej dcéry na vyučovaní a tvrdila, že to musí byť omyl. Žiadala školu, aby to preverila. 
    Žiačky nakoniec skončili na koberci u riaditeľa, kde odhalili štyri nože, nožnice a krájač na pizzu schované pod šatami. Podľa polície mali aj času, z ktorej chceli vypiť krv. V ich dome našli aj rukou nakreslenú mapu ich diabolského plánu. Vyznačili tam aj bod "smrtiace záchody". Okrem iného našli vyšetrovatelia aj správy, ktoré si kamarátky medzi sebou posielali. Stálo v nich: "My dve sme sa nemali stretnúť. LOL. Smrť je už blízko. Premýšľala som, že sa bodneme do krku." 
    Najbližší týždeň bude polícia na škole zbierať dôkazy a preverovať okolnosti incidentu. 

    V strede októbra došlo k tragédii na priemyselnej strednej škole na Kryme. Mladík brokovnicou začal strieľať po študentoch. Pozrite si archívnu reportáž: 

    Súvisiace články

    Najčítanejšie správy