Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obvinení z vraždy Jana Kuciaka mali podľa jedného z obvinených zvažovať aj zabitie známeho právnika
Zdielať na
Krimi

Obvinení z vraždy Jana Kuciaka mali podľa jedného z obvinených zvažovať aj zabitie známeho právnika

Archívna reportáž

BRATISLAVA / V prípade vraždy novinára Jana Kuciaka a jeho priateľky Martiny Kušnírovej sa objavili nové informácie. Obvinený z vraždy Zoltán A. podľa TV Markíza vypovedal, že zvažovali aj vraždu známeho právnika.

Podozriví z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej údajne uvažovali aj nad vraždou známeho slovenského právnika a bývalého politika. Informoval o tom portál tvnoviny.sk. Podľa portálu takto vypovedal muž obvinený zo sprostredkovania vraždy Kuciaka, Zoltán A. Televízia JOJ sa skontaktovala so samotným právnikom, ktorý informáciu s ohľadom na vyšetrovanie odmietol komentovať. Okrem právnika podozriví z vraždy Kuciaka vraj hovorili aj o zavraždení elitného prokurátora. 

TV JOJ 4. októbra priniesla informáciu o tom, že policajná akcia News pravdepodobne prekazila ďalšiu plánovanú vraždu prokurátora. Niektorí zo zadržaných mali podľa informácii TV JOJ plánovať vraždu jedného z najvyššie postavených prokurátorov. K vražde malo dôjsť v obci na západnom Slovensku, v ktorej prokurátor býva. Polícia zaisťovala kamerové záznamy zo všetkých budov v obci - to potvrdil aj miestny starosta. Plánovaná vražda mala mať veľmi podobný priebeh ako vražda Jána Kuciaka - vrátane objednávateľa a vykonávateľov. Informáciu TV JOJ vtedy potvrdili tri nezávislé zdroje. 

Chceli obvinení z vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej vykonať aj vraždu prokurátora?

Súvisiace články

Najčítanejšie správy