Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Po bitke klientov v domove sociálnych služieb prišiel jeden z nich o život
Zdielať na

Po bitke klientov v domove sociálnych služieb prišiel jeden z nich o život

KOVARCE / V okrese Topoľčany v domove sociálnych služieb došlo v piatok k tragédii, pri ktorej prišiel o život jeden z klientov zariadenia. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania malo dôjsť k bitke, pri ktorej 30-ročný muž napadol 65-ročného muža. Polícia tieto informácie zatiaľ oficiálne nepotvrdila, začala ale trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy.

Okolo jednej popoludní sa začali dvaja tunajší obyvatelia hádať. Tridsaťročný muž, ktorý je podľa informácií TV JOJ z prostredia polície zbavený svojprávnosti sa neovládol a začal biť 65-ročného Michala. Bil ho údajne holými rukami. Neprestal ani vtedy, keď dôchodca spadol na zem a nehýbal sa. Udieral ho údajne najmä do oblasti hlavy. Pár minút po útoku 65-ročný muž zomrel. Privolaný lekár iba skonštatoval smrť. "Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," potvrdila televízii JOJ hovorkyňa nitrianskej krajskej polície. 

Útočníka policajti zadržali. Vzhľadom na jeho psychický stav ho nebolo možné vypočuť. Nateraz nie je známe ani to, prečo sa obaja muži pohádali. Polícia pre prebiehajúce úkony viac informácií neposkytuje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy