Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič vletel do priekopy s niekoľkotonovým traktorom. Kolos odtrhol aj asfalt
Zdielať na

Vodič vletel do priekopy s niekoľkotonovým traktorom. Kolos odtrhol aj asfalt

NITRA / Na ceste pri Čifároch v okrese Nitra havaroval traktor s cisternou. Vodič vletel do priekopy. Niekoľkotonový kolos dokonca odtrhol asfalt na ceste.

Vodič vyšiel zo zákruty a z ničoho nič sa ocitol na krajnici. Pritom odtrhol asfalt. "Bol to moment. Šiel som z Teliniec do Farnej, presúval som sa z jedného družstva na druhé," povedal vodič Rado. 

Vodič, ktorý traktor riadil pre TV JOJ povedal, že robil všetko preto, aby ho udržal na ceste. To sa mu ale už nepodarilo a skončil v hlbokej priekope. "Išiel som dole a zrazu traktor oproti mne a rybičku skočil dole do jarku," uviedol svedok Ján. 

Traktor s cisternou, ktorá bola prázdna, sa v jednom momente ocitol aj v protismere. Po tom ako sa zrútil do priekopy zostal náves skrížený na ceste. Plné ruky práce mali aj hasiči. Robili všetko preto, aby sa traktor neprevrátil. Okolnosti nehody polícia vyšetruje. Zrejme sa pod ňu ale popísala nepozornosť. Na miesto prišla ťažká technika, a tak traktor dostali na cestu. Vodič sa pri nehode nezranil. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy