Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Muž začal obiehať a nevedel, že je obiehaný. Obe autá skončili v priekope
Zdielať na

Muž začal obiehať a nevedel, že je obiehaný. Obe autá skončili v priekope

KAMENICA NAD CIROCHOU / Možno stačil pohľad do spätného zrkadla a nehoda sa nemusela stať. Dve autá skončili tesne vedľa železničnej trate po tom, ako vodič jedného z nich išiel predbiehať presne vtedy, keď aj jeho niekto obiehal. Hasiči sa k autám dostali za pomoci motorových píl.

​Nehoda sa stala krátko pred 15 hodinou na hlavnej ceste pri obci Kamenica nad Cirochou. Jeden z vodičov chcel predbiehať. Nevšimol si, že práve v tej chvíli aj jeho predbieha iné vozidlo. Nasledovala zrážka. Obe autá zastavili až husté kríky hneď vedľa železničnej trate.

Na miesto nehody boli privolané všetky záchranné zložky.

"Jednotka bola povolaná k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel. Po našom príchode sa už všetky osoby nachádzali mimo vozidiel, jedna osoba potrebovala lekárske ošetrenie," informuje veliteľ zásahu Maroš Rychweis. 

Zraneného vodiča museli záchranári previezť do nemocnice. "Posádka ošetrila pacientka s ľahkými poraneniami v oblasti pravej hornej končatiny, následne bol prevezený do humenskej nemocnice," povedala hovorkyňa záchranárov KAtarína Načiniaková. 

K zdemolovaným autám sa hasiči dostali len pomocou motorových píl. Dychová skúška na alkohol bola u oboch vodičov negatívna. Premávku na mieste nehody museli vyše hodiny riadiť policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy