Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Martin (42), obvinený z podpálenia svokry, skončil vo väzbe
Zdielať na

Martin (42), obvinený z podpálenia svokry, skončil vo väzbe

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Sudca Okresného súdu v Liptovskom Mikuláši rozhodol, že 42-ročného Martina budú stíhať väzobne. Ten vraj v sobotu ráno polial horľavinou a zapáliť svoju svokru. Obvinený muž podal voči rozhodnutiu sťažnosť.

Muža ešte v nedeľu obvinil vyšetrovateľ zo zločinu ublíženia na zdraví. Pred sudcu ho v utorok s putami na rukách priviedla policajná hliadka, tvár si zakrýval kapucňou.

Po takmer dvoch hodinách sudca rozhodol a 42-ročného Martina budú stíhať väzobne. Jeho 65-ročná svokra zostáva naďalej hospitalizovaná v nemocnici. V sobotu ráno utrpela popáleniny 2 a 3 stupňa na približne tretine tela.

"Môžeme potvrdiť, že paciantku sme hospitalizovali v nemocnici Košice-Šaca. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie však nebudeme k prípadu poskytovať bližšie informácie," informovala hovorkyňa nemocnice Alžbeta Sivá. 

Čo presne sa v rodinnom dome v Liptovskom Trnovci odohralo, nie je jasné. Ani polícia médiám nateraz bližšie informácie neposkytuje. "V súčasnej dobe naďalej prebieha intenzívne vyšetrovanie a sú vykonávané ďalšie potrebné úkony a opatrenia v zmysle trestného poriadku. Z uvedeného dôvodu nie je možné k prípadu poskytnúť žiadne bližšie informácie až do jeho skončenia," uviedol policajný hovorca Radko Moravčík. 

Pozrite si archívnu reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy