Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická dopravná nehoda. Vodič prešiel do protismeru a nabúral do dvoch áut
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda. Vodič prešiel do protismeru a nabúral do dvoch áut

SLAVEC / Jeden zranený vodič a druhý mŕtvy je výsledok dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok pri obci Slavec v rožňavskom okrese. Vodič osobného auta mal zatiaľ z neznámych príčin prejsť do protismeru, kde narazil do bočnej strany oproti idúceho auta. Za tým ale išla dodávka, s ktorou sa v protismere auto zrazilo čelne.

Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v piatok, mala tragický koniec. "Vodič košickej Felície v protismere zrazu začal prechádzať do našej strany. My sme sa mu predkom vyhli, ale on nás chytil z boku. Vôbec nezareagoval a do auta za nami narazil čelne," opísal udalosti vodič osobného automobilu, ktorý bol jedným z účastníkov dopravnej nehody.

Vodič Felície zostal zakliesnený. Vyslobodiť ho museli hasiči. "Naša jednotka pomocou vyslobodzovacieho náradia vyslobodila vodiča osobného motorového vozidla," uviedol Róbert Dókus, veliteľ HaZZ Rožňava. Záchranári mu už ale ani napriek snahe pomôcť nedokázali. Vodiča dodávky previezli so zraneniami do nemocnice. Po zrážke sa sťažoval na bolesti v hrudníku. 

Čo bolo príčinou tejto nehody a prečo vodič prešiel do protismeru je predmetom policajného vyšetrovania. Hlavný ťah v smere z Rožňavy do Rimavskej Soboty bol počas vyšetrovania nehody takmer dve hodiny úplne uzavretý. 

Hasiči museli zasahovať aj pri ďalšej dopravnej nehode:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy