Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sestry skončili po útoku nožom v nemocnici. Napadnúť ich mala mama
Zdielať na

Sestry skončili po útoku nožom v nemocnici. Napadnúť ich mala mama

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU / V sobotu došlo v okrese Bánovce nad Bebravou k rodinnej tragédii. Podľa informácií TV JOJ chcela matka nožom napadnúť dve maloleté dcéry. Jej telo objavili na poschodí. Informáciu pre TV JOJ

V dome, v časti Dolné Ozorovce sa nachádzali 45-ročná Jana a jej dve dcéry. Dievčatá vo veku 8 a 14 rokov pravdepodobne spali, keď na nich mala vlastná matka zaútočiť s veľkým kuchynským nožom.

Žena mala najskôr zaútočiť na mladšiu z dcér, ktorá spala. Jej krik mal zobudiť aj staršiu. Dievčatám sa podarilo matke utiecť a zavolať pomoc. "Počula som, že to dievča volalo záchranku, to druhé. Tá jedna bola riadne dopichaná," uviedla obyvateľka Dolných Ozoroviec. 

Dcéry utrpeli bodno-rezné poranenia, s ktorými ich hospitalizovali v nemocnici. Osemročné dievča utrpelo rezné rany na krku i ramene. Staršie, 14-ročné dievča, má mať porezané obe ruky. Z nemocnice obe dievčatá prepustili v pondelok.

Matka si napokon po tomto čine siahla na život. Polícia začala trestné stíhanie z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Kriminalisti podľa susedov strávili v dome niekoľko hodín. "Krajský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločin vraždy v štádiu pokusu. K udalosti malo dôjsť v jednom z rodinných domov v okrese Bánovce nad Bebravou v sobotu v noci pred treťou hodinou. Nakoľko sa jedná o citlivý prípad, kde sú poškodené maloleté osoby a vzhľadom k stále prebiehajúcim procesným úkonom nebudeme až do skončenia vyšetrovania poskytovať bližšie informácie," uviedla policajná hovorkyňa Elena Antalová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy