Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri čelnej zrážke dodávky s autom sa zranilo deväť ľudí. Pri nehode zasahoval aj vrtuľník
Zdielať na

Pri čelnej zrážke dodávky s autom sa zranilo deväť ľudí. Pri nehode zasahoval aj vrtuľník

HENCOVCE / V nedeľu vo večerných hodinách sa stala dopravná nehoda, pri ktorej sa čelne zrazili dve vozidlá. Na mieste zasahovali hasiči aj posádka záchrannej zdravotnej služby. Úlomky z cesty odpratávali do neskorej noci.

Hasiči z Vranova nad Topľou zasahovali v nedeľu pri dopravnej nehode dvoch vozidiel, ktorá sa stala vo večerných hodinách pri obci Hencovce v katastri mesta Vranov nad Topľou. Vodič viezol v dodávke osem žien a v oprotiidúcom aute sedeli dvaja mladí muži. Vodič dodávky viezol domov ženy z folklórneho súboru. Do obce, kde všetci bývajú im ostávalo už iba niekoľko stoviek metrov. Pri nehode sa zranilo deväť ľudí. Zranených rozvážali záchranári do okolitých nemocníc. 

Jedno z áut sa zastavilo po zrážke uprostred cesty. Dodávka, v ktorej sa viezlo deväť ľudí, bola prevrátená v priekope. Zraneným prišli ako prví na pomoc okoloidúci vodiči. Tí im pomohli dostať sa z havarovaných áut a privolali pomoc. 

Na pomoc prišla aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Vranovskí hasiči odstraňovali z cesty úlomky havarovaných áut do neskorej noci. Jedného zraneného musel do nemocnice transportovať záchranársky vrtuľník. Okolnosti a príčinu nehody vyšetrujú dopravní policajti. Cestu museli počas dokumentovania nehody uzavrieť.

Polícia musela zasahovať aj pri reťazovej dopravnej nehode:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy