Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Namiesto lásky na diskotéke skončil muž zbitý a žena pred súdom
Zdielať na

Namiesto lásky na diskotéke skončil muž zbitý a žena pred súdom

LUČENEC / Zamotaný prípad vyšetruje polícia v Lučenci. Láska z diskotéky sa skončila obvinením mladej ženy. Mária sa s Adriánom spoznala v podniku.V tme sa chceli oddávať intímnostiam. Muž jej za pohlavný styk mal sľúbiť aj peniaze. Namiesto toho prišiel o mobil aj peňaženku. Otázne je, kto ho naozaj napadol.

Mladá žena mala napadnúť a okradnúť 35-ročného muža, ktorý je invalidným dôchodcom. Dvojica sa zoznámila na diskotéke v Lučenci. Okolo druhej v noci vyšli spoločne von a hľadali si miesto, kde by mali súkromie. Namiesto intímností, ale muž dostal bitku. Ukradli mu mobil aj peniaze. "Poškodeného muža vylákala von z diskotéky a v neosvetlenom areáli ho fyzicky napadla," uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. "Mám pomliaždené vo vnútri ucho a mám o tom aj lekársku správu," opísal zranenia napadnutý muž. 

​Máriu na druhý deň zadržali policajti. Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu sa mala ku skutku aj priznať. "Keďže muž je invalidný dôchodca, čiže ide o chránenú osobu, za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov," informovala Mária Faltániová.

Pred súdom, kde sudca rozhodoval o jej vzatí do väzby, čakalo množstvo jej príbuzných. Tí pre TV JOJ tvrdili, že páchateľom je niekto iný a žena vinu zobrala na seba. "Pravdu povedz! Ty nebudeš vo väzbe zadarmo," kričali príbuzní. "Oni sa jej vyhrážali a ona teraz zbytočne pôjde do väzby a tí praví vinníci, čo sú hore v osade, sa jej budú vysmievať. Tú mladú dievku nadrogovali," povedal aj známy obvinenej ženy. 

Podľa poškodeného muža sa všetko zbehlo veľmi rýchlo. Bola tma, nič nevidel a mal aj vypité. Tiež si ale myslí, že ho napadli muži. "Myslím si, že ona nie. To boli jednoznačne chlapi. Iba tam nabehli na mňa, začali ma kopať na zemi, ja som sa iba bránil, stiahol som sa do klbka," opísal napadnutie poškodený muž. Nevylučuje ani možnosť, že 19-ročná Mária ho von vylákala zámerne a všetko bolo dopredu dohodnuté. Mladú ženu poslal sudca do väzby, vyšetrovanie prípadu pokračuje.

Pozrite si aj reportáž o napadnutej seniorke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy