Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Smrteľná čelná zrážka. Vodička neprežila kolíziu s kamiónom
Zdielať na

Smrteľná čelná zrážka. Vodička neprežila kolíziu s kamiónom

JABLONOV NAD TURŇOU / Tragická dopravná nehoda sa stala v okrese Rožňava, kadiaľ prechádzala mladá vodička v poludňajších hodinách. Údajne sa snažila vyhnúť kolízii s lesnou zverou a prešla do protismeru, kde sa zrazila s oprotiidúcim kamiónom.

Vodička (32) smerovala v okrese Rožňava od obce Jablonov nad Turňou k obci Hrhov. Pravdepodobne po zrážke s lesnou zverou prešla s vozidlom do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s protiidúcim nákladným motorovým vozidlom značky Mercedes Benz, ktoré 53-ročný vodič viedol smerom od mesta Košice.

​Pri dopravnej nehode vodička utrpela zranenia, ktorým podľahla. Usmrtená zver bola nájdená neďaleko miesta dopravnej nehody. Vodič nákladného vozidla zranenia neutrpel a výsledok jeho dychovej skúšky bol negatívny.

Polícia varuje, že s príchodom jesene je aktívna aj lesná zver. Je potrebné myslieť na to, keď prechádzame úsekmi, v ktorých sa pohybujú. Motoristi by mali dodržiavať väčšie rozstupy medzi vozidlami a ubrať nohu z plynu. Dažďom a hmlou sa znižuje viditeľnosť a mokrou vozovkou sa zvyšuje pravdepodobnosť šmyku vozidla. Je preto nevyhnutné prispôsobiť najmä rýchlosť a techniku jazdy svojim schopnostiam a poveternostným podmienkam.

Vodiči by mali dávať zvýšený pozor najmä pri prejazde horskými oblasťami:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy