Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragické ráno na cestách. Čelná zrážka si vyžiadala tri životy
Zdielať na

Tragické ráno na cestách. Čelná zrážka si vyžiadala tri životy

LIVINA / Na ceste pri obci Livina v okrese Partizánske došlo v pondelok ráno k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej prišli o život traja muži. Autá skončili po náraze mimo cesty.

Podľa doterajších zistení TV JOJ došlo k nehode pri predbiehaní jedného z vozidiel. V čase, keď sa vodič osobného auta snažil predbehnúť nákladné vozidlo, zrazil sa s ďalším oprotiidúcim vozidlom. Autá po nehode odhodilo mimo cesty. 

Obe vozidlá skončili po náraze mimo cesty. Auto, v ktorom sedel 54-ročný Dušan a jeho synovec Peter sa prevrátilo na strechu. O pár minút boli na mieste všetky záchranné zložky. "Na mieste nehody dvaja muži vo veku 54 a 44 rokov utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli," uviedol policajný hovorca v Trenčíne Pavol Kudlička.  Mladý muž bol transportovaný do nemocnice. Tri hodiny po zrážke prišla z nemocnice smutná správa. Nehoda si vyžiadala aj tretiu obeť. Peter utrpel podľa lekárov vážne poranenia a jeho šance boli minimálne. 

Policajti zavolali na miesto znalca z odboru cestná doprava. Ten musí zistiť, čo presne sa stalo. Nebude to mať však ľahké. Všetci účastníci nehody sú mŕtvi. Vodič kamióna zaregistroval iba to, že ho predbieha auto. Potom nasledoval náraz.

​Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy