Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Niekoľko dní sa z bytu šíril zápach. Obavy obyvateľov sa potvrdili
Zdielať na

Niekoľko dní sa z bytu šíril zápach. Obavy obyvateľov sa potvrdili

BRATISLAVA / Hasiči a policajti zasahovali v panelovom dome na Saratovskej ulici v bratislavskej Dúbravke. Z bytu na siedmom poschodí sa totiž šíril neznesiteľný zápach. Obavy obyvateľov sa po otvorení dverí potvrdili.

​Policajti a hasiči prišli na Saratovskú ulicu krátko po pol šiestej hodine podvečer. Päťdesiatpäťročného muža totiž vyše týždňa nevideli, a preto si mysleli, že sa s ním niečo stalo. Ľudia vraveli, že žil samotársky.

Po chodbách panelového domu sa šíril neznesiteľný zápach a tak obyvatelia privolali záchranné zložky. Potom, ako hasiči otvorili dvere na siedmom poschodí, našli za nimi mŕtveho muža. "Pani zo siedmeho poschodia, tá cítila ten smrad. Týždeň cítili smrad a dnes zavolala policajtov," hovoria susedia. 

Muž bol v byte mŕtvy už dlhšiu dobu. Napriek tomu, že otvorili okno, zápach sa po otvorení dverí rozšíril na všetky poschodia, ako aj do výťahu.

Do príchodu obhliadajúceho lekára, ako aj pohrebnej služby, policajti postávali pri dverách s rúškami na tvári. Nikoho totiž do bytu nemohli vpustiť. "V tomto prípade nebolo začaté trestné stíhanie, nakoľko obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Veronika Slamková. Príčinu mužovej smrti zistia až pri pitve. Panelový dom budú musieť vyvetrať a zrejme aj zabezpečiť upratovaciu službu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy