Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Čelná zrážka na ceste smrti. Šofér zaspal za volantom
Zdielať na

Čelná zrážka na ceste smrti. Šofér zaspal za volantom

DOLNÉ VESTNICE / Záchranári sa v piatok ráno krátko pred pol siedmou opäť ponáhľali. Vážna nehoda sa stala pri obci Dolné Vestenice v Prievidzskom okrese na ceste, ktorú miestni volajú cesta smrti.

Množstvo hasičov, policajtov, záchranárov a traja zranení ľudia. To je bilancia zrážky dvoch osobných áut za obcou Dolné Vestenice. "Pred bielym autom išiel kamión. Zrazu biele auto vybehlo, neviem, či zaspal alebo chcel predbiehať a zrazil sa čelne s autom idúcim oproti," opísala udalosti svedkyňa nehody. 

Ľudia, ktorí zrážku videli, utekali okamžite pomáhať zraneným. Vodič osobného auta, ktorý nehodu spôsobil vyšiel von po vlastných nohách a podľa lekárov utrpel ľahšie zranenia. Dvojčlenná posádka druhého auta bola na tom horšie. Pasažieri majú poranené dolné končatiny, chrbticu a jedného z nich čaká operácia.

Mladý vodič ktorý prešiel náhle do protismeru policajtom pár minút po náraze povedal, že za volantom zaspal. Autá zablokovali na viac ako dve hodiny oba jazdné pruhy na hlavnom ťahu do Trenčína.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy