Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda pod Strečnom paralyzovala dopravu
Zdielať na

Nehoda pod Strečnom paralyzovala dopravu

STREČNO / V stredu o pol deviatej ráno sa pod Strečnom zrazili dve osobné autá. Čelná zrážka síce na prvý pohľad vyzerala hrozivo, no našťastie sa pri nej ani jeden z vodičov vážnejšie nezranil. Policajti však museli úsek medzi Strečnom a Martinom úplne uzavrieť a vodiči si postáli v kolónach. Pri nehode pomáhal aj krajský policajný riaditeľ zo Žiliny Aurel Gonščák.

Cesta 1/18 pri Strečne bola v stredu doobeda neprejazdná. Kúsok od starého hradu došlo k čelnej zrážke dvoch vozidiel, čo spôsobilo rozsiahle kolóny.   

"24-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zo Žiliny do Martina. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oprotiidúcim vozidlom," informoval policajný hovorca Radko Moravčík. V aute Octavie sedela 25-ročná Lucia.

Nehoda paralyzovala premávku medzi Martinom a Žilinou. Úsekom, kde sa stala v tom čase, prechádzal aj krajský riaditeľ policajného zboru zo Žiliny Aurel Gonščák. Ten usmerňoval vodičov a koordinoval miesto nehody až do príchodu hliadok a dopravnej polície. "Cesta bola na nevyhnutný čas uzavretá," uviedol Moravčík. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy