Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Muž prepašoval vzduchom až 18 kilogramov marihuany
Zdielať na

Muž prepašoval vzduchom až 18 kilogramov marihuany

Archívne video

BUDAPEŠŤ / Maďarský paraglidista predviedol odvážny kúsok. Cez hranice Maďarska so Srbskom prepašoval vzduchom až 18 kilogramov marihuany. O niekoľko minút po jeho pristátí ho zadržala hraničná polícia.

Až osemnásť kilogramov marihuany prepašoval vzduchom maďarský paraglidista cez hranice krajiny so Srbskom. Jeho akciu od začiatku sledovala hraničná polícia, ktorá ho po pristátí okamžite zadržala. Muž pristál s padákovým rogalom pri meste Szeged. 

Drogu, ktorú 49- ročný muž vo štvrtok zo Srbska do Maďarska prepravil, má podľa polície hodnotu približne 110 tisíc eur. Prelet Zsolta M. cez maďarsko-srbskú hranicu zaznamenala kamera s nočným videním, ktorá patrí maďarskej polícii. Keď muža zadržali tvrdil im, že núdzovo pristál a zranil sa. Previezli ho teda do nemocnice. Až potom našli v jeho rogale niekoľko kíl drogy. 

Maďarsko po migračnej kríze v roku 2015 postavilo na hraniciach so Srbskom až 3 metre vysoký plot. Je vybavený termokamerami a ďalšími technickými prostriedkami, čo im uľahčuje kontrolu pohybu cez hranicu. 

Policajt mal kradnúť drogy. Pozrite si reportáž, čo sa v skutočnosti stalo: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy