Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Brutálny útok v Košiciach. Syn (20) mačetou napadol matku
Zdielať na

Brutálny útok v Košiciach. Syn (20) mačetou napadol matku

KOŠICE / Niekoľko policajných hliadok zasahovalo v pondelok večer na košickom sídlisku. Ženu s vážnymi zraneniami previezli do nemocnice. Podľa doterajších informácii TV JOJ údajne na ňu s mačetou zaútočil jej syn.

Na Košťovej ulici v Košiciach zasahovalo v noci niekoľko policajtov. Podľa informácií TV JOJ mal 20-ročný syn brutálne zaútočiť na svoju matku a to s mačetou. 

"Podľa doterajších zistení 20-ročný páchateľ spôsobil mačetou 42-ročnej žene, s ktorou je v príbuzenskom vzťahu, sečné rany na rôznych častiach tela," informuje policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

​Žena stratila veľké množstvo krvi. Podľa informácií TV JOJ však bola po príjazde záchranárov pri vedomí. S mnohopočetnými zraneniami ju previezli do nemocnice na kliniku úrazovej chirurgie, kde bojuje o život. 

Problémový syn

K útoku došlo v paneláku na prvom poschodí.  Motív, prečo syn napadol mamu, nie je známy. Susedia však tvrdia, že ide o problémového chlapca, z ktorého mali už dlho strach. "No je to tragédia, to sa dalo očakávať, lebo ten chlapec nebol celkom pri rozume, zdá sa mi, že drogoval a že toto ho stiahlo, neviem," prezradila suseda. 

Pátracia akcia 

Polícia okamžite uzavrela ulicu. Mladík krátko po čine ušiel a tak rozbehli pátraciu akciu. Muž však policajtom neunikal dlho. Napokon sa im ho podarilo vypátrať a skončil v cele. Kriminalisti a technici v byte na prvom poschodí zaisťovali stopy a dôkazy niekoľko hodín. "Na prípade pracuje vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý v tejto chvíli vykonáva prvotné vyšetrovacie úkony," informuje polícia. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Muž zaútočil na brata mačetou. Dôvodom malo byť dievča: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy