Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príčinou havárie mal byť pes. V jednom z vozidiel sedela žena vo vysokom štádiu tehotenstva
Zdielať na

Príčinou havárie mal byť pes. V jednom z vozidiel sedela žena vo vysokom štádiu tehotenstva

ĽUBOTICE / Za zrážkou dvoch áut mal byť pes, ktorý jednému z vodičov vošiel do cesty. Podľa slov účastníkov nehody prebiehal po rušnej ceste z jednej strany na druhú a stratil sa v kríkoch. Po prudkom brzdení tak nasledovala zrážka.

Pes potulujúci sa po rušnej ceste vbehol do jazdnej dráhy osobnému autu. Jeho vodič pribrzdil, no vodička idúca za ním už nestihla včas zareagovať a došlo k zrážke."Vodička vozidla Seat sa plne nevenovala vedeniu vozidla, nesledovala situáciu v cestnej premávke a nedodržala dostatočnú vzdialenosť medzi vozidlami," vyjadrila sa k nehode policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

"Po príchode na miesto udalosti sa už vo vozidlách nenachádzali žiadne osoby, boli v RZP," pokračoval veliteľ zásahu hasičov Marián Bartko. V jednom z havarovaných áut sedeli štyria ľudia. Jedno dievča a ženu vo vysokom štádiu tehotenstva ošetrovali na mieste nehody privolaní záchranári. "Tehotná je 7 mesiacov ale sa sťažuje na nohy že bolesti má v nohe," poznamenala účastníčka nehody.

Pri nehode sa zranili dve osoby. Jedna z nich nebola plnoletá. Po ošetrení ich záchranári odviezli do nemocnice."My sme vykonali úkony, vozidlá sme zabezpečili proti požiaru a pohybu," pokračoval Bartko. Posádku z Košíc, medzi ktorou bolo dievča a tehotná žena ošetrili lekári v prešovskej nemocnici. Išlo našťastie len o ľahšie zranenia a po ošetrení ich obidve prepustili domov.

Vážna nehoda sa stala aj v sobotu. Jej účastníkom bol motorkár. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy