Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Muž nezvládol riadenie. Po niekoľkých metroch ho vymrštilo cez okno
Zdielať na

Muž nezvládol riadenie. Po niekoľkých metroch ho vymrštilo cez okno

KOMÁRNO / Tragicky skončila jazda 51 ročného muža, ktorý jazdil v piatok na ceste medzi obcami Virt a Marcelová v Komárňanskom okrese. Za volantom auta najskôr stratil kontrolu a v neovládateľnom aute sa točil zhruba 20 metrov, potom z neho vyletel.

Po prejdení miernej pravotočivej zákruty skončilo auto v plote záhrady. Náraz bol taký silný, že vodiča z neho vymrštilo. Mieril do Marcelovej. Pár metrov pred tabuľou označujúcou dedinu z neznámych príčin prešiel do protismeru. Vrazil do priekopy, auto sa zrejme niekoľkokrát pretočilo, kým rozbité zastalo na kolesách. Avšak vodič už v ňom nebol.  "My sme tu robili o sto metrov ďalej. Obrovský prach a to bolo všetko, tak sme utekali potom na pomoc. Bohužiaľ, sme ho našli, no už nie je medzi nami," opísal situáciu svedok nehody Ladislav.  

Muž zrejme nebol za volantom pripútaný, vyletel cez rozbité sklo okien a skončil medzi betónovými stĺpikmi v blízkej vinici. Žiaľ,  už bez známok života. "U nebohého vodiča bude vykonaná pitva, pri ktorej bude zisťované z krvi aj prípadné požitie alkoholu," uviedla policajná hovorkyňa  Božena Bruchterová. 

Príčina tragickej nehody, ktorá sa udiala v piatok krátko po jednej popoludní, zatiaľ nie je známa. Polícia ešte nevylúčila ani technickú porucha, či náhlu zmenu zdravotného stavu vodiča. 

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý zrazil chodca a ušiel z miesta nehody. Polícia momentálne zisťuje, či šlo o otca alebo syna:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy