Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zábava v areáli Zelená voda sa skončila brutálnym znásilnením
Zdielať na

Zábava v areáli Zelená voda sa skončila brutálnym znásilnením

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / V areáli Zelená voda mal robotník z Rumunska priamo na diskotéke znásilniť mladú ženu. Tá sa pomoci nedočkala napriek tomu, že neďaleko seba videla zabávajúcich sa ľudí. Polícia už muža obvinila.

Video z incidentu naživo na sociálnej sieti zdieľal mladý cudzinec pracujúci na Slovensku.  Je na ňom zachytená diskotéka v rekreačnom areáli Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Podľa polície mal práve autor videa krátko po skončení vysielania znásilniť mladú Slovenku. Dvadsaťdvaročné dievča sa objavilo aj na zázname. Vtedy ešte netušilo, že 20- ročný mladík z Rumunska si ju vyhliadol a chystá sa na nej spáchať hrozný čin. 

Podla našich informácii mal mladý Rumun odlákať dievča z tanečného parketu a odviesť ju do zadnej časti areálu. Obaja mali byť pod vplyvom alkoholu. Následne ju mal zhodiť na zem a priľahnúť vlastným telom.

Cudzinec mal žene násilím strhnúť oblečenie a brániť jej v akomkoľvek pohybe. Keď malo dievča kričať o pomoc a prosiť, aby prestal, tak jej rukou prikryl ústa. Následne mal na nej proti jej vôli vykonať súlož. Ponížená žena ohlásila prípad na polícii a podozrivého Rumuna ihneď zatkli.  "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva polície obvinil Rumunskeho občana zo zločinu znásilnenia," uviedla hovorkyňa  Elena Antalová. 

Dvadsaťročného Roberta sa nám podarilo nasnímať na Okresnom súde v Novom Meste nad Váhom, kde ho niekoľko hodín vypočúvali sudca i prokurátorka. Na slobodu zatiaľ nepôjde. Po rozhodnutí Okresného súdu bol vzatý do väzby.  Mladíka z Rumunska eskortovali zo údu do ilavskej väznice. Zdá sa, že na ubytovňu sa tak skoro nevráti. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 10 rokov. 

Na Slovensko za prácou

Mladý Rumun prišiel na Slovensko za prácou. Spolu s kamarátmi a kolegami býval v ubytovni na Zelenej vode neďaleko diskobaru. Zarážajúce na prípade je to, že k znásilneniu dievčaťa malo dôjsť len pár metrov od zabávajúcich sa ľudí. 

Polícia už niekoľko dní pátra po nebezpečnom mužovi, pozrite sa čo je dôvodom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy