Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Za dedinou ležalo bezvládne telo muža. Boli pri ňom tisícky eur
Zdielať na

Za dedinou ležalo bezvládne telo muža. Boli pri ňom tisícky eur

PTIČIE / Bezvládne telo muža a pri ňom tisícky eur. Takýto nález dokumentovali policajti v ťažko dostupnom teréne na východe Slovenska. Na mieste museli zasahovať aj hasiči na štvorkolkách. Obhliadajúci lekár príčinu smrti určiť nevedel.

Bezvládne telo ležalo v lokalite, ktorú miestni nazývajú rybníčky. Našiel ho 23-ročný muž z obce Ptičie. O náleze okamžite informoval políciu. Ukázalo sa, že ide o 45-ročného miestneho muža. Záchranárov ani nevolali. Mužovi sa už, žiaľ, pomôcť nedalo. Stalo sa to v ťažko dostupnom teréne za dedinou. Na miesto preto privolali aj hasičov na štvorkolke. 

"Príslušníci hasičského zboru boli privolaní k zneseniu mŕtvej osoby, ktorá bola v neprístupnom teréne," povedal zástupca riaditeľa Okresného riaditeľstva Hasičského zboru v Humennom Stanislav Striž.  Podľa našich zistení z prostredia vyšetrovania,  nebohý mal mať pri sebe väčšiu hotovosť. Malo ísť o tisíce eur.

Na miesto prišiel aj obhliadajúci lekár. Skonštatoval, že išlo o úmrtie z neznámych príčin. Na určenie presnej príčiny smrti nariadil pitvu. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

K vážnej nehode došlo aj v Novom Meste nad Váhom, pre vodiča musel priletieť vrtuľník: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy