Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kuriózna nehoda. Vodič vyletel z parkoviska a vrazil rovno do kostola
Zdielať na

Kuriózna nehoda. Vodič vyletel z parkoviska a vrazil rovno do kostola

NITRA / Vodič (32) vyletel z parkoviska a vrazil rovno do kostola. K takejto kurióznej zrážke došlo popoludní v Nitre. Vodič vrazil do steny, v ktorej je toaleta.

Vodič (32) stál na parkovisku a z ničoho nič z neho vyletel prebehol cez dva balvany a zastavil ho až náraz do zadnej časti kostola. "Len auto sme videli nič viacej a ľudia už boli pri sanitke," opísal udalosti svedok Juraj. 

Svedkovia na miesto zavolali pomoc. Predná časť vozidla zostala totálne zdemolovaná a vystrelené boli aj airbagy. Išlo o taký silný náraz, že na stene kostola zastala diera. "Jednotka po príchode na miesto zabezpečila vozidlo proti požiaru. Osoby sa už vo vozidle nenachádzali," uviedol Juraj Zaujec, veliteľ zásahu HaZZ Nitra. 

Vodič sa pri nehode nezranil záchranári ho ošetrili iba jednorázovo. O tom čo sa udialo hovoriť nechcel. "My sme nepočuli lebo sme na stavbe a nepočuli sme šramot, lebo nám išiel kompresor," povedal svedok udalosti Juraj. Vodič údajne ani sám nevedel prečo do kostola vrazil. Podľa mužov, ktorý prerábajú neďalekú faru, stena, do ktorej muž vrazil je v blízkosti toalety. "To je pátrova miestnosť a tu sa nachádza záchod," opísal svedok. 

Podľa jedného z robotníkov bolo iba šťastím, že sa na záchode v tom čase nikto nenachádzal. "V tom momente mohli byť na záchode, lebo sem chodia zo stavby, keďže prerábame faru. Mohli tam byť ľudia, ale nebol nikto na záchode," dodal Juraj. 

Dychová skúška bola u vodiča negatívna. polícia vec zadokumentovala ako škodovú udalosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy