Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vyšetrovateľ konal v prípade ženy, ktorá ponúkala chlapom len 15- ročné dievča
Zdielať na

Vyšetrovateľ konal v prípade ženy, ktorá ponúkala chlapom len 15- ročné dievča

GEMERSKÁ PANICA / V utorok TV JOJ ako jediná informovala o prípade ženy, ktorá predávala len - ročné dievča chlapom. Dievčaťu sa taktiež mala vyhrážať, že jej vezme jej syna. Polícia v stredu už začala trestné stíhanie.

V obci Gemerská Panica v okrese Rožňava mala 33- ročná Denisa pod nátlakom nútiť k prostitúcii len 15- ročné dievča. V stredu polícia začala trestné stíhanie a Denisu vyšetrovateľ obvinil zo zločinu kupliarstva. V prípade dokázania viny jej hrozí až 10 ročné väzenie. Pre citlivosť prípadu polícia ďalšie informácie neposkytuje. Maloletá, ktorá mala prostitúciu vykonávať proti svojej vôli, je podľa našich zistení aj so svojim synom už na bezpečnom mieste.

O tom, že v obci má 15- ročné dievča poskytovať sexuálne služby za peniaze vedelo celé okolie. " Odohrávala sa tu prostitúcia a ľudia z dediny, vlastne susedia nás oboznamovali na obecnom úrade, že sa tu dejú nekalé veci. Takže my sme zakročili ako sme vedeli," povedal starosta obce Michal Fedor. Dievča so svojim ročným synom bývalo v prenajatom dome spolu s Denisou. Práve ona mala maloletú ponúkať klientom na internete za peniaze. Policajti ju v utorok večer predviedli na výsluch. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy